privénaailes

Wat houdt privénaailes in?

In coronatijd is groepsles steeds niet mogelijk geweest. Ook na de lockdown is het mogelijk om priveles te nemen. Neem contact op via het contactformulier en Elisabeth mailt of belt je om te overleggen over de mogelijkheden.

 

In het atelier
Het atelier is uitgerust met moderne apparatuur: naaimachines, een lockmachine en een coverlockmachine en een beamer om patronen te projecteren. Het gebruik van alle machines, patroontekenpapier, scharen, spelden en naalden is inbegrepen. Ook is er een groot aanbod in patronen om uit te kiezen. In een uur of twee uur naailes gaan we samen aan de slag met jouw project. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Ik kan je helpen met de beginselen van het naaien, of ik kan je helpen met lastige technieken waar je thuis niet uitkomt.
Bij je thuis
Binnen Groningen kan ik ook bij je thuis langskomen (met naaimachine) om samen aan de slag te gaan.
Kosten
1 uur les: 45 euro
2 uur les: 80 euro
Niet inbegrepen: Het atelier heeft ook een uitgebreide stoffenwinkel, waar je stof, garen, vlieseline en andere fournituren kunt aanschaffen. Het aanbod is op www.verkniptstoffen.nl te vinden.
Advies om zelf mee te nemen: Stof is een hele persoonlijke keuze. Het is verstandig om van te voren al een idee te hebben wat je wil maken en hiervoor het patroon en de stof voorgewassen (op dezelfde temperatuur waar je het later ook op wilt wassen) mee te nemen. Heb je al wat naaiervaring, dan is het verstandig om ook het voorwerk alvast thuis te doen. Dat is bijvoorbeeld het overtrekken van het patroon, het patroon vastspelden en eventueel overnemen op de stof. Een uur naailes gaat namelijk heel snel voorbij!

Algemene voorwaarden

Bevestigde reserveringen kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Annuleringen later dan 24 uur van te voren worden voor 50% gerestitueerd. Kom je wat te vroeg voor naailes en de vorige cursist is nog bezig, wacht dan even op de stoel op de gang.