Naailes voor volwassenen

Bij StofLab Groningen kun je naailessen volgen voor elk niveau. In kleine groepen werk je aan je eigen project en leer je kneepjes van het vak van Elisabeth, Eeke, Yvonne, Sandra of Petra (afhankelijk van welk dagdeel je kiest) en leer je werken met de naaimachine en lockmachine. Alle machines (5 naaimachines, 2 lockmachines en 1 coverlock) zijn aanwezig en je hoeft dus niks zelf mee te nemen.
Ook heeft het atelier een grote collectie patronen uit de knipmode, burda of andere patroontijdschriften of boeken. Online patronen kunnen worden geprint of geprojecteerd op de stof met de aanwezige beamer!
Stoffen kun je kopen in het atelier. De stoffen van www.verkniptstoffen.nl liggen hier in een kleine winkel, met de meestgebruikte fournituren en accessoires. Groepen bestaan uit maximaal 5 personen.  Thee en koffie is inbegrepen. 

 

Vrije plekken:
Per 12 januari 2022 starten er nieuwe cursussen. Rond de eerste week van december 2021 zal duidelijk worden wie er van de huidige cursisten allemaal door wil, en wie zijn plekje opgeeft voor een nieuwe cursist.  Op dit moment kun je je opgeven voor de komende cursussen, we proberen het overzichtje hieronder zo up to date mogelijk te houden. Stuur ons een berichtje als je graag op hoogte gehouden wilt worden van plek in de nieuwe cursus.

Cursussen:
woensdagochtend: 9:30 – 12:00 (1 plek vrij!)
donderdagmiddag: 12:30 – 15:00 (2 plekken vrij, waarvan 1 om de week)
vrijdagochtend: 9:30 – 12:00 (wachtlijst)
donderdagavond: 19:30 – 22:00 (wachtlijst)
Kosten:
wekelijks: 8x voor 189 euro.
om de week: 4x voor 105 euro.