Naailes voor volwassenen

Bij StofLab Groningen kun je naailessen volgen voor elk niveau. In kleine groepen werk je aan je eigen project en leer je kneepjes van het vak van Elisabeth, Eeke, Lotte, Annemieke of Petra (afhankelijk van welk dagdeel je kiest) en leer je werken met de naaimachine en lockmachine. Alle machines (5 naaimachines, 2 lockmachines en 1 coverlock) zijn aanwezig en je hoeft dus niks zelf mee te nemen.
Ook heeft het atelier een grote collectie patronen uit de knipmode, burda of andere patroontijdschriften of boeken.
Stoffen kun je kopen in het atelier. De stoffen van www.verkniptstoffen.nl liggen hier in een kleine winkel, met de meestgebruikte fournituren en accessoires. Groepen bestaan uit maximaal 5 personen.  Thee en koffie is inbegrepen. 

 

Vrije plekken:
Per 1 november 2022 starten er nieuwe cursussen. Op dit moment kun je je opgeven voor de komende cursussen, we proberen het overzichtje hieronder zo up to date mogelijk te houden. De kans is groot dat er meer plekken vrijkomen, omdat huidige cursisten nog niet hebben aangegeven of ze doorgaan met naailes. Pas als ze aangeven te stoppen komt hun plek vrij in het onderstaande overzicht.

Cursussen:
maandagavond: nog 1 plek wekelijks, en 1 plek om de week. Start 3 oktober voor de wekelijkse plek, start 10 oktober om de week.
woensdagochtend: 9:30 – 12:00 1 plek om de week per november 2022
woensdagavond (start 26 oktober): (wachtlijst)
vrijdagochtend: 9:30 – 12:00 (wachtlijst)
donderdagmiddag: 12:30 tot 15:00 nog 2 plekken
donderdagavond: 19:30 – 22:00: informeer naar de opties
Kosten:
wekelijks: 8x voor 220 euro.
om de week: 4x voor 120 euro.