Naailes voor kinderen

Zelf kleding, tassen en knuffels ontwerpen en helemaal zelf maken? Samen met Elisabeth of Eeke van StofLab Groningen leren kinderen tussen de 8 en 14 jaar werken met de naaimachine. Groepen bestaan uit maximaal 4 of 5 kinderen, dus wees er snel bij!

De eerstvolgende cursus start in de week van 21 maart 2022. Deze cursus wordt  volledig gegeven door Eeke, want Elisabeth is met zwangerschapsverlof. De huidige cursisten krijgen eerst de vraag of ze door willen gaan met de naailes, daarna wordt duidelijk in welke groepen vrije plekken ontstaan. Neem gerust contact op om meer informatie te krijgen over de wachtlijst!

 Welke groepen zijn er?

dinsdagmiddag van 15:30 tot 17:00 (juf Eeke) (nog 2 plekken)
woensdagmiddag: 15:30 – 17:00 (juf Eeke) (informeer naar de wachtlijst)
donderdagmiddag: 15:30 – 17:00 (juf Eeke) (informeer naar de wachtlijst)

 
Wat kost naailes?
8x voor 175 euro, inclusief materiaal en drinken.
Inclusief materiaal, wat betekent dat precies?
In het atelier zijn kindvriendelijke naaimachines aanwezig. Daarnaast is er een grote wand vol stof en materiaal waar de kinderen uit kunnen kiezen om hun eigen projecten van te maken. Is er iets niet aanwezig wat uw zoon/dochter heeft bedacht voor het naaiproject, dan kan dat bij Elisabeth of Eeke besteld worden.
Hoe ziet een naailes eruit?
Doordat de naailesgroepen klein zijn en er vaak een stagiaire aanwezig is om te helpen, kunnen kinderen alles maken wat ze maar verzinnen!
Een naailes begint altijd met ranja terwijl we we wachten tot iedereen er is. In het atelier heeft elke cursist haar eigen bakje waar het naaiproject in bewaard wordt. Het eerste project is een zelfontworpen knuffel, maar daarna mag de cursist alles ontwerpen wat hij/zij maar wil. Het atelier bevat namelijk een leuk stoffenwinkeltje (www.verkniptstoffen.nl). 10 minuten voor het einde van de les ruimen we op en is er overleg over wat er in de volgende les gaat gebeuren. Als het nog materiaal mist, wordt de bestelling genoteerd en neemt Elisabeth/Eeke het mee voor de volgende les. De lessen zijn namelijk inclusief materiaal!

Start volgende cursus: per 17 januari 2022

Kosten: 175 euro per persoon inclusief materiaal en drinken voor 8 lessen

maximaal aantal kinderen: 5