Atelier in Coronatijd

Ik vind het ontzettend belangrijk om te laten zien en jullie het gevoel te geven dat het veilig is om in deze gedeeltelijke lock-down toch naailes te volgen. Al geef ik toe, ik vind het ook spannend! Ook al is het toegestaan met de huidige regelgeving, het kan onprettig voelen om erg bezig te zijn met 1.5 meter afstand houden. Om toch op een goede manier samen een cursus te volgen is het volgende afgesproken/geregeld:

> Tussen de naaimachines is plexiglas neergezet.
> Ik en mijn stagiaire dragen een super hip hoofddeksel met schermpje (zie foto onder)
> Mondkapjes zijn aanwezig om te dragen, en op het moment is het ‘dringend advies’ om dat te doen. Ik heb ook extra hoofddeksels met scherm die jullie mogen gebruiken. Hiermee kun je elkaar beter verstaan.
> Bij binnenkomst vraag ik of jullie gezond zijn en was je je handen
> Houdt 1.5 meter afstand tot elkaar. Ik kan geen 1.5 meter afstand behouden bij uitleg (daarom draag ik het hoofddeksel)
> Ik maak alle machines en scharen schoon vooraf de les en achteraf.
> Kom niet bij klachten!

Hip hoofddeksel met scherm voor mij en mijn stagiaire en ook te gebruiken door de cursisten

Tussen de naaimachines staat een plexiglas-plaat