Afspraak maken voor privénaailes

Wat houdt privénaailes in?

Naailes is weer mogelijk! In verband met de start van de online stoffenwinkel en de zomervakantie beginnen groepslessen weer in september 2021. Tot die tijd is privéles mogelijk, maar wel op afspraak. Neem contact op via het contactformulier en Elisabeth mailt of belt je om te overleggen over de mogelijkheden.
Het atelier is uitgerust met moderne apparatuur: naaimachines, een lockmachine en een coverlockmachine en een beamer om patronen te projecteren. Het gebruik van alle machines, patroontekenpapier, scharen, spelden en naalden is inbegrepen. Ook is er een groot aanbod in patronen om uit te kiezen. In een uur of twee uur naailes gaan we samen aan de slag met jouw project. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Ik kan je helpen met de beginselen van het naaien, of ik kan je helpen met lastige technieken waar je thuis niet uitkomt.
Niet inbegrepen: Het atelier heeft ook een uitgebreide stoffenwinkel, waar je stof, garen, vlieseline en andere fournituren kunt aanschaffen. Het aanbod is op www.verkniptstoffen.nl te vinden.
Advies om zelf mee te nemen: Stof is een hele persoonlijke keuze. Het is verstandig om van te voren al een idee te hebben wat je wil maken en hiervoor het patroon en de stof voorgewassen (op dezelfde temperatuur waar je het later ook op wilt wassen) mee te nemen. Heb je al wat naaiervaring, dan is het verstandig om ook het voorwerk alvast thuis te doen. Dat is bijvoorbeeld het overtrekken van het patroon, het patroon vastspelden en eventueel overnemen op de stof. Een uur naailes gaat namelijk heel snel voorbij!

Kosten voor huidige cursisten

Volg je op dit moment een naaicursus bij Elisabeth? De groepslessen zijn uitgesteld, maar je kunt je resterende lessen inruilen voor privéles. Een cursusavond van 2,5 uur is in te wisselen voor 1 uur priveles. Je kunt kiezen om achter elkaar meteen twee uur privéles te plannen. Dat staat dan gelijk aan twee avonden groepscursus. De cursus is afgebroken op het moment dat er nog 5 weken cursus resteerden.
Voor kindernaailes geldt: 2 kinderlessen zijn in te te ruilen voor 1,5 uur privéles.

Kosten voor nieuwe cursisten

Ben je nieuw bij StofLab? Je kunt een uur privéles volgen in het atelier voor 45 euro, of twee uur lang voor 75 euro. Na de bevestiging van de afspraak per e-mail, krijg je een betaallink doorgestuurd. Graag ontvang ik de betaling voorafgaand aan de naailes.

Algemene voorwaarden

Bevestigde reserveringen kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Annuleringen later dan 24 uur van te voren worden voor 50% gerestitueerd. Kom je wat te vroeg voor naailes en de vorige cursist is nog bezig, wacht dan even op de stoel op de gang.